- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Sèpia amb mandonguilles

Sèpia amb mandonguilles [1]

Sèpia amb mandonguilles

Dificultat: el·laborat

Ingredients per 4 persones

Preparació

Per fer les mandonguilles traurem la pell de la botifarra i el trinxat el pastarem junt amb l’ou cru i el pa ratllat, farem les boletes i les enfarinarem, les fregirem i les reservarem.

Netejarem i trossejarem la sèpia deixant la melsa, la posarem a coure amb el mateix oli de les mandonguilles junt amb la ceba tallada i els alls trinxats, la fulla de llorer, un bon raig de vi blanc i el tomàquet fregit. Ho salpebrarem i ho deixarem coure fins que s’estovi.

Una vegada cuita hi ajuntarem les mandonguilles, el brou de peix que ho cobreixi i ho deixarem uns 10 minuts que bulli fent un xup xup tot junt, ho tastarem i si cal rectificarem la sal.

Si us ve de gust s’hi poden afegir unes patates fregides o uns pèsols per exemple.