Calamarcets (xipirons) amb favetes

Calamarcets amb favetes

Calamarcets amb favetes

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1 K. de calamarcets (xipi)
  • 2 Pots de favetes baby amb oli
  • 1/2 Ceba grossa
  • 2 Grans d’all
  • Pebre vermell en polsim
  • Menta (amb fulla o licor)
  • Sal i oli

Preparació

Talles la ceba i els alls a trossos ben petits. Ho poses amb una mica d’oli a la paella a foc lent. Quan estigui tovet hi afegeixes els calamarcets, ho salpebres i ho salteges uns 5 minuts. Hi tires el raig de licor de menta i deixes que s’evapori.

Escorres l’oli de les favetes i ho ajuntes amb els calamars deixant que faci xup xup a foc lent durant 4 o 5 minuts més.

I també hauries de tastar...

2 Responses to “Calamarcets (xipirons) amb favetes”

  1. gaspar cruañes ha dit:

    perdona,pero cuan poses les faves te una pinta bonisiima ,y es un plat que man canta enora bona

  2. bonplat ha dit:

    Gràcies Gaspar, la veritat que és un plat per llepar-se’n els dits.

Respon a bonplat