Dificultat: fàcil
Ingredients per 2 persones
- 2 Troncs de lluç
- 2 Patates mitjates
- 2 Alls
- 200 ml. Oli
- Sal
- 1 Raig de vinagre
Preparació
Preescalfarem el forn a 250º. Tallarem les patates laminades d’un centímetre de gruix i les fregirem, quan comencin a enrossir-se les passarem a una plàtera pel forn.
Salarem els troncs de lluç, els posarem damunt les patates amb un raig d’oli i ho enfornarem durant 15-20 minuts. Com que el peix no ha de quedar massa cuit, ho anirem controlant de tant en tant amb la punta d’un ganivet, i quan es comenci a desenganxar de l’espina ja estarà cuit.
Mentrestant pelarem els alls i els laminarem, escalfarem oli d’oliva en una paella i fregirem molt a poc a poc els alls laminats, quan canviïn de color hi tirarem un raig de vinagre tapant de seguida la paella perquè no esquitxi i ho deixarem fins que redueixi el vinagre.
Quan el peix sigui cuit, abans d’emplatar-lo, el regarem amb l’oli i els alls laminats.
Tronc de lluç al forn amb patates panadera. Èxit total . Felicitats per la recepta .