- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Tronc de lluç al forn amb patates panadera

Tronc de lluç al forn amb patates panadera [1]

Tronc de lluç al forn amb patates panadera

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

Preparació

Preescalfarem el forn a 250º. Tallarem les patates laminades d’un centímetre de gruix i les fregirem, quan comencin a enrossir-se les passarem a una plàtera pel forn.

Salarem els troncs de lluç, els posarem damunt les patates amb un raig d’oli i ho enfornarem durant 15-20 minuts. Com que el peix no ha de quedar massa cuit, ho anirem controlant de tant en tant amb la punta d’un ganivet, i quan es comenci a desenganxar de l’espina ja estarà cuit.

Mentrestant pelarem els alls i els laminarem, escalfarem oli d’oliva en una paella i fregirem molt a poc a poc els alls laminats, quan canviïn de color hi tirarem un raig de vinagre tapant de seguida la paella perquè no esquitxi i ho deixarem fins que redueixi el vinagre.

Quan el peix sigui cuit, abans d’emplatar-lo, el regarem amb l’oli i els alls laminats.