Lasanya d’espinacs i ànec

Lasanya d'espinacs i ànec

Lasanya d’espinacs i ànec

Dificultat: mitjana

Ingredients per 6 persones

  • 18 Plaques de canelons
  • 1 Kg. Espinacs congelats
  • 1/4 Ànec rostit
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem els espinacs, els escorrerem ben escorreguts fins que deixin anar tota l’aigua.

Triturarem l’ànec com per fer canelons.

En una paella amb oli, saltejarem els espinacs, li barrejarem l’ànec i un cullerot i mig de beixamel. El farciment ha de quedar amorós.

Bullirem les plaques dels canelons i procedirem a muntar la lasanya.

En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d’espinacs i ànec. Acabarem amb una placa de pasta i per últim hi posarem la beixamel i el formatge ratllat, i ja es pot gratinar.

I també hauries de tastar...
  • Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida....

  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures...

  • Després hi afegeixes el carbassó, la carxofa i per últim el pot de bolets. Ho deixes coure tot junt una bona estona, ho salpebres i li poses un polsim d'all i julivert sec. Li dones un parell de voltes,...

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

Deixa un comentari