Dificultat: mitjana
Ingredients per 6 persones
- 8 Pomes Golden
- 100 g. Mantega
- 100 g. Sucre
- 1 Rotllo de pasta de full
Preparació
Tallarem les pomes a quarts, les pelarem i els hi traurem el cor procurant que quedin rodones.
Agafarem una paella d’uns 25 cm que pugui anar al forn i n’untarem el fons amb la mantega, a sobre hi posarem el sucre i les pomes amb la part del cor a dalt.
Tallarem un cercle de la pasta de full una mica més gran que la mida de la paella, el punxarem amb una forquilla i el posarem sobre les pomes.
Posarem la paella al foc mig fins que la mantega i el sucre agafin color, a continuació ficarem la paella al forn a 200º fins que les pomes quedin caramel·litzades (30 minuts aprox.). La pasta de full ha de queda daurada i cruixent.
Per últim donarem la volta a la tatin i si volem la podem servir acompanyada de gelat de vainilla.