Amanida de formatge Gorgonzola

Amanida de formatge Gorgonzola

Amanida de formatge Gorgonzola

Dificultat: fàcil

Ingredients de 2 a 4 persones

  • 1 Paquet de mesclum
  • 1 Tomàquet
  • 200 g. Formatge Gorgonzola
  • 200 g. Nous trencades
  • 50 g. Panses de Corint
  • Vinagre de Mòdena
  • Crema balsàmica
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Farem una vinagreta amb tres parts d’oli i una de vinagre, sal i pebre. Macerarem les nous trencades i les panses amb aquesta vinagreta.

Posarem el formatge una estona al congelador perquè agafi consistència, el tallarem a quadrets i muntarem l’amanida de la següent manera:

Amb plats individuals posarem el mesclum, el tomàquet tallat, a sobre el formatge, i unes quantes cullerades amb la vinagreta amb les anous i panses, per últim ho decorarem amb la crema balsàmica.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem la poma i totes les verdures a trossos petits, el formatge a quadrets, i junt amb les anous ho barrejarem amb la pasta....

  • Rentarem el carbassó, li traurem les puntes i el tallarem ben prim com per fer un carpaccio, l'emplatarem, escamparem els encenalls de parmesà per sobre i ho regarem amb la preparació de la vinagreta...

  • Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l'oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d'un dia per l'altre....

  • Tallarem el pernil a trossos petits, els saltejarem amb una mica d'oli a la paella. Hi afegirem les favetes prèviament escorregudes deixant-ho tot junt un parell de minuts i les reservarem....

  • Partim l'alvocat pel mig, hi traiem el pinyol, el pelem i el tallem a trossos. Pelem i tallem també la poma, escorrem la llimona per sobre la poma perquè no s'oxidi (es faci negre)....

Deixa un comentari