Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 4 Talls de llom de bacallà dessalat
- 300 g. Bolets variats
- 1 Ceba mitjana
- 10 Ametlles torrades
- 2 Grans d’all
- 1 Copa de vi blanc
- 250 ml. Brou de peix
- 1 Ramet de farigola
- Farina, sal i oli
Preparació
Enfarinarem el bacallà i el fregirem només volta i volta amb una mica d’oli, l’escorrerem i reservarem.
Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s’enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s’evapori l’aigua que deixen anar. Ho regarem amb el vi i ho deixarem reduir.
Farem una picada ben fina amb els grans d’all i les ametlles.
Barrejarem el brou amb la picada i el posarem a la cassola junt amb el bacallà, la farigola i 3 o 4 ametlles senceres, deixarem que bulli tot junt uns 15 minuts. Abans de finalitzar la cocció ho tastarem i rectificarem la sal si cal.