Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 1 Llom de bacallà esqueixat i dessalat
- 1 Patata petita
- 1/2 Ceba
- 2 Grans d’all
- 4 Ous
- 6 Olives negres
- Julivert cisellat
- Pebre negre, sal i oli
Preparació
Tallarem la patata tipus palla, la fregirem que quedi ben cruixent i la reservarem.
Sofregirem la ceba i els alls i hi afegirem el bacallà ben espremut deixant que redueixi l’aigua; a continuació posarem les patates tot remenant.
Batrem els ous amb una mica de sal i farem un remenat amb tots els ingredients.
Quan el servim al plat ho decorarem amb les olives negres i ho espolsarem amb el julivert i un polsim de pebre negre.
Si fem servir alls tendres el plat millora.
A casa ens agrada amb una mica més de patata.
Mmm… Doncs la propera vegada que “toqui” la farem com ens dius i a veure com queda. Moltes gràcies !
ostres quina pila de receptes de bacallà que tens…aquesta l’he provat a lisboa i m’encanta….
com que és tan bo, el podem fer de moltes maneres.
fins aviat.