Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 1 K. de calamarcets (xipi)
- 2 Pots de favetes baby amb oli
- 1/2 Ceba grossa
- 2 Grans d’all
- Pebre vermell en polsim
- Menta (amb fulla o licor)
- Sal i oli
Preparació
Talles la ceba i els alls a trossos ben petits. Ho poses amb una mica d’oli a la paella a foc lent. Quan estigui tovet hi afegeixes els calamarcets, ho salpebres i ho salteges uns 5 minuts. Hi tires el raig de licor de menta i deixes que s’evapori.
Escorres l’oli de les favetes i ho ajuntes amb els calamars deixant que faci xup xup a foc lent durant 4 o 5 minuts més.
perdona,pero cuan poses les faves te una pinta bonisiima ,y es un plat que man canta enora bona
Gràcies Gaspar, la veritat que és un plat per llepar-se’n els dits.