Dificultat: Mitjana
Ingredients per 4 persones
- 4 Guatlles
- 1 Ceba
- 8 Grans d’all
- 12 Grans de pebre negre amb gra
- 2 Pastanagues
- 2 Tomacons
- 12 Tàperes
- 8 Cogombrets amb vinagre
- 1 All porro
- 1 Ramet de farigola
- 1 Fulla de llorer
- 50 ml. Vinagre
- 50 ml. Vi blanc
- 100 ml. Aigua
- Sal i oli
Preparació
Traurem el plomissol de les guatlles, les tallarem a quarts i les salarem.
Les verdures, les pelarem, trossejarem i saltejarem al dente.
En una cassola amb oli enrossirem les guatlles, quan siguin rosses afegirem els grans de pebre i tot seguit el vi, el vinagre i ho deixarem que s’evapori. Afegirem la resta de les verdures, la farigola, el llorer, l’aigua i un polsim de sal.
Ho courem a foc suau durant 45 minuts o fins que sigui tou.