Hamburgueses a la danesa

Hamburgueses a la danesa

Hamburgueses a la danesa

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 150 g. Carn de porc picada
  • 150 g. Carn de vedella picada
  • 1 Ou
  • 1 Gra d’all
  • 1 Ceba
  • Julivert
  • 1 Llesca de pa eixut
  • 1 Tall de cansalada o bacó
  • Formatge
  • 8 Olives farcides
  • Xeres o vi blanc
  • Pa ratllat
  • Oli i sal

Preparació

Sofregirem la cansalada trinxada ben petita i amb el mateix oli hi afegirem la ceba, l’all i julivert i les olives, tot tallat ben petit. També hi posarem la molla de pa remullada amb el xeres i l’ou.

Un cop tot ben barrejat ho salarem i anirem afegint pa ratllat fins que sigui prou consistent per poder modelar les hamburgueses, una vegada les tinguem a punt hi posarem daus de formatge pel mig, i ja les podem fregir o fer a la planxa.

I també hauries de tastar...
  • Passarem tots els ingredients per la batedora, a continuació farem les hamburgueses. Si veiem que queden mol soltes hi afegirem farina....

  • Salpebrarem el conill i l'enrossirem amb el mateix oli de la cassola, a continuació hi afegirem la picada i deixarem que es cogui a foc sua entre tres quarts d'hora a una hora, fins que sigui tou....

  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

  • Tallarem la cansalada a daus i la daurarem en una cassola amb oli, un cop rossa la retirarem i reservarem. Amb el mateix oli sofregirem el bacallà esmicolat i també el reservarem....

  • Bullirem el bacallà durant 3 minuts, l'escorrerem i li traurem la pell i les espines. El trinxarem bé i li afegirem l'ou, la molla de pa remullada amb llet, la farina, sal, pebre, un polsim de canyella...

Deixa un comentari