Salsa al rocafort

Dificultat: fàcil

Ingredients

500 ml. Nata líquida

100 g. Formatge rocafort

Preparació

Ho posem tot junt a la paella i deixem que vagi bullint fins que agafi textura, o sigui, quan espesseixi. Aquesta salsa és tant per acompanyar carn com peix.

La crema de llet ha de ser la que posa per muntar, ja que les que són per cuinar queden quallades.

I també hauries de tastar...
  • Salpebrem els entrecots, i junt amb l'oli i la mantega deixem que es coguin al punt....

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • Pelem i tallem els alls a trossos petits, els posem amb oli que cobreixi el cul de la paella, els deixem enrossir una mica, afegim la farina remenant una miqueta, i a continuació hi tirem el vi i el caldo...

  • Treus totes les espines del peix i junt amb les verdures ho xafes tot. Ho poses en una paella amb un tall de mantega i nata líquida, i fas que vagi bullint tot remenant, tot afegint-hi nata fins que quedi...

  • Amb el mateix oli, courem els xampinyons que prèviament haurem rentat i laminat (els bolets es couen molt aviat)....

1 Responses to “Salsa al rocafort”

  1. […] Les patates les podem fer senseres al microones o al forn, una vegada cuites les pelem, les laminem posant-les de guarnició i regant-les amb salsa rocafort. […]

Deixa un comentari