Pomes al forn

Pomes al forn

Pomes al forn

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Pomes
  • Vi blanc
  • Sucre
  • Canyella

Preparació

Posem el forn a temperatura màxima. Tallem la part de dalt de les pomes i els hi traiem el cor amb l’ajuda d’un ganivet o estris de pelar. Omplim de sucre la cavitat interior i la tapem amb el tros que hem tallat. Les reguem generosament amb el vi blanc i hi afegim un tros de canyella.

Posem la plàtera al forn tapada amb paper d’alumini 3/4 d’hora aproximadament. Les punxem i si veiem que estàn toves i una mica pansides és que ja són cuites.

I també hauries de tastar...
  • Un cop fredes, o si us agraden també poden ser tèbies, posarem la crema a sobre la poma, l'ensucrarem i ho cremarem ben cremat amb un cremador...

  • Agafarem una paella d'uns 25 cm que pugui anar al forn i n'untarem el fons amb la mantega, a sobre hi posarem el sucre i les pomes amb la part del cor a dalt....

  • Espolsarem el full amb farina i l'estirarem una mica amb el corró. El posarem sobre una plàtera folrada amb paper del forn, amb un ganivet retallarem el full de forma rectangular i el punxarem amb una...

  • Es posa a foc lent tot remenant fins que la poma s'estovi i canvii de color i llavors es tritura amb una batedora....

  • En una plàtera pel forn posarem oli, el conill, la canyella, un bon raig de conyac i 1/2 got d'aigua, el taparem amb paper d'alumini i el deixarem coure durant una hora i quart....

Deixa un comentari