Dificultat: el·laborat
Ingredients per 4 persones
- 8 Cuixetes de pollastre
- 12 Gambes
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Fulla de llorer
- 6 Avellanes
- 4 Ametlles
- Conyac
- Oli, sal i pebre
Preparació
Sales les gambes i les poses amb oli en una cassola un minut per cada costat, les treus i les reserves.
Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d’alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues amb conyac.
A part, fas una picada amb les avellanes i ametlles i hi afegeixes la ceba, el tomàquet i els alls sense pell del rostit, hi poses mig litre d’aigua i ho tornes a posar a la cassola junt amb el pollastre i les gambes, ho tastes i rectifiques la sal si cal. Ho deixes coure uns 10 minuts més i apagues el foc.
Si veus que queda massa espès posa-hi més aigua.
Impresionant, un plat facil de cuinar i de puntiacio un 10.Gracies.
Encantada que t’hagi agradat i que t’hagi sortit tant bé. Gràcies
Hola, dos dubtes, quan afegeixes el pollastre dius “amb la ceba i el tomaquet trossejat” la ceba també es trossejada?
I l’altre dubte, s’ha de deixar 1 hora a foc suau, però sense afegir-hi d’entrada cap caldo ni aigua? no es cremarà la ceba i el tomàquet?
Potser son preguntes bàsiques, pero soc molt novella a la cuina
Gracies
Dons sí Raquel que has de trossejar la ceba, i si el cous poc a poc, la ceba , el
tomàquet i el pollastre ja van deixant un suquet, tan sols has de remenar de
tan en tan i regar-lo amb conyac a mitja cocció.
Espero que et surti bo.
Una abraçada.