Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 4 Entrecots
- Pebre negre en gra
- 1/4 l. Nata líquida
- 1 Copa i mitja de vi negre
- Mantega
- Sal, oli i pebre
Preparació
Salpebrarem els entrecots.
En una paella amb l’oli i la mantega saltejarem els entrecots al punt que més ens agradi, els retirarem i reservarem.
En la mateixa paella posarem els grans de pebre i els fregirem uns segons, hi afegirem el vi negre i deixarem que redueixi fins que pràcticament s’enganxi a la paella, en aquest moment posarem la nata líquida fins que redueixi i comenci a espessir, tornarem a posar els entrecots junt amb la salsa deixant que faci un xup xup tot junt.
Ho podem acompanyar amb patata bullida, al caliu, al micro, etc.
Felicitats pel blog. M’agrada molt! per això t’he volgut donar aquest premi. Espero que t’agradi.
Moltíssimes gràcies pel premi ! Una abraçada!