Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 400 g. Bacallà
- 1 Ou
- 2 Llesques de pa
- 1 o 2 Cullerades de farina
- Julivert picat
- Canyella
- Fumet de peix
- 2 Alls
- Safrà
- 15 Avellanes
- Oli, Sal i pebre
Preparació
Bullirem el bacallà durant 3 minuts, l’escorrerem i li traurem la pell i les espines. El trinxarem bé i li afegirem l’ou, la molla de pa remullada amb llet, la farina, sal, pebre, un polsim de canyella i julivert trinxat.
Treballarem la pasta i quan estigui a punt farem les mandonguilles i les fregirem.
A part prepararem una salsa marinera fent una picada amb les avellanes, els alls, el safrà i el fumet de peix.
Posarem les mandonguilles fregides en una cassola al foc i les cobrirem amb la salsa marinera. Deixarem que bulli tot junt uns 15 minuts.
Perquè el plat sigui més complert hi podem afegir pèsols o uns cigrons bullits que hi queda molt bé 😉
Sé cert que són delicioses, aquestes mandonguilles, com en dieu vosaltres. Nosaltres en diem “pilotes”.
Nosaltres, pilotes en diem a les de la escudella, pero també es poden dir mandonguilles.
Excel.lent combinació. Ho provaré.