Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 2 Supremes de salmó
- Bolets
- 1 Porro
- 3 Espàrrecs verds
- 60 g. Mantega
- 1/2 Got de cava
- 1 Raig de nata líquida
- Oli i sal
Preparació
Escalfarem el forn a 250 graus. El una plàtera posarem la mantega, el salmó i el cava i ho enfornarem. Passats 8 o 10 minuts el traurem, retirarem el salmó i amb el suc restant hi posarem un raig de nata líquida i el farem bullir al foc fins que comenci a espessir.
Mentrestant tallarem el porro i les altres verdures a trossos petits, les fregirem fins que s’estovin, i una vegada cuites les ajuntarem amb el salmó i la salsa deixant que faci un xup xup tot junt un parell de minuts.
M’encanta aquesta recepta. El resultat deu ser exce?lent!
Si,sí va quedar d’allò més bó, per xupar-se els dits…adéuuuu