Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1 Kg. Espinacs
  • 2 o 3 Talls de bacó
  • Panses
  • Pinyons
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem els espinacs amb aigua i sal, i els escorrerem bé premsant-los bé perquè perdin tot el suc.

Tallarem el bacó a trossos petits i el sofregirem amb oli, afegirem les panses i pinyons, li donarem un parell de voltes i a continuació posarem els espinacs. Ho saltejarem tot junt 4 o 5 minuts i ja ho podem servir.

I també hauries de tastar...
  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • Bullirem els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i els escorrerem prement-los bé fins que no surti gens de suc...

  • Per fer la salsa, poseu 4 o 5 grans d'all pelats junt amb 4 pebrots del piquillo i poseu-los amb oli en una paella durant uns minuts....

  • Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida....

  • Es posen els cigrons amb l'oli a la paella, es deixen un parell de minuts i s'hi afegeixen els espinacs, es sala i es tapa....

Deixa un comentari