Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 1 Lluç de 1.200 Kg. tallat a rodanxes i salat
- 2 Ous durs
- 20 Gambetes pelades
- 4 Grans d’all
- 4 Espàrrecs blancs
- Oli, sal i aigua
Preparació
Poses l’oli i els alls laminats al foc en una cassola de fang. Abans que els alls es posin rossos, enfarines el lluç i el poses a la cassola 2 minuts per cada costat, hi afegeixes 3 cullerots d’aigua i el deixes bullir a foc fort 10 minuts. A mitja cocció hi tires les gambetes, ho proves i rectifiques de sal si cal.
Un moment abans de treure-ho del foc hi poses els espàrrecs tallats per la meitat i els ous dusus també oberts i ja ho pots servir.
un plat boníssim, com molts altres de la llista…m’encanta fer els meus plats tenin com a guia aquesta pàgina
Moltes gràcies Alba p’el téu comentari,espero seguir en contacte i que continuis gaudin de les meves receptes,per cert ¿d’on ets? salut i fins aviat