Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 4 Supremes de lluç
- 2 Ous durs
- 4 Carxofes
- 250 g Cigrons cuits
- Panses i pinyons
- 4 Grans d’all
- 2 Llesquetes de pa
- 12 Avellanes o ametlles
- Fumet de peix
- Oli i farina
Preparació
Per començar farem la picada: pelarem els alls i els sofregirem junt amb el pa, quan els alls comencin a estovar-se els retirarem i deixarem el pa fins que estigui cruixent. Tot seguit ho picarem junt amb les ametlles pelades i ho reservarem.
Escalfarem el fumet i a continuació posarem oli que cobreixi el fons de la cassola. Tallarem les carxofes a octaus i les sofregirem un minut tot remenant i hi afegirem les panses i pinyons. Li donarem un parell de voltes i quan les panses comencin a inflar-se hi posarem les supremes enfarinades, primer amb la pell que quedi al damunt durant un minut i tot seguit els hi donarem la volta. Ho cobrirem amb el fumet, ho farem bullir uns 5 minuts, hi afegirem la picada i els cigrons deixant que bulli 10 minuts més.
Per últim tallarem els ous pel mig i els posarem al plat quan ho servim.