Dificultat: mitjana
Ingredients per 6 persones
- 2 Espatlles i 2 Cuixes de Cabrit
- 1 Ceba grossa
- 2 Tomàquets
- 2 Pastanagues
- 1 Fulla de llorer
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Got de vi blanc
- Conyac
- Oli, sal i pebre
Preparació
Demanarem que ens tallin en 3 trossos les cuixes i les espatlles.
Escalfarem el forn a 250º. Mentrestant pelarem la ceba, les pastanagues i els tomàquets i ho trossejarem.
Cobrirem amb oli el fons d’una plàtera pel forn, salpebrarem el cabrit i el posarem a la plàtera junt amb les verdures, el llorer, la cabeça d’alls, el got de vi i un bon raig de conyac. Deixarem que es faci fins que sigui tou (de 45 m a 1’15 h en funció del pes), una vegada cuit podem triturar totes les verdures i afegir-hi una mica d’aigua per fer la salsa, com també es pot menjar tal qual surt del forn.