Gambes al “ajillo”

Gambes al "ajillo"

Gambes al "ajillo"

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Gambes pelades
  • All
  • Bitxos petits (caiena)
  • Oli, sal i pebre blanc

Preparació

Es pica l’all al morter, calculant més o menys un all i dues caienes per persona.

Es posa oli en una cassola o paella junt amb l’all picat i la cayena. Es deixa un minut i s’afegeixen les gambes, es salpebre, se li dona un parell de voltes i es menja calent.

I també hauries de tastar...
  • Rentem i salpebrem el conill i el posem amb força oli a la cassola junt amb els alls amb pell i fent-lis un tall al mig. Deixem que es vagi fent a foc suau....

  • En cassola amb oli que cobreixi el fons hi poses les sèpies junt amb la ceba, la fulla de llorer, el got de vi blanc, sal i pebre i ho deixes que es cogui a foc suau....

  • Untarem els motlles amb una mica de glucosa, batrem els rovells d'ou ben batuts i els barrejarem amb la resta de glucosa....

  • Fem un sofregit amb l'oli, la pastanaga i el porro tallats petits. Quan comenci a enrossir-se hi afegim els espàrrecs i les gambes tot tallat....

  • Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d'alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues...

Deixa un comentari