Saltejat de favetes amb gambes, bolets i espàrrecs

Saltejat de favetes amb gambes, bolets i espàrrecs

Saltejat de favetes amb gambes, bolets i espàrrecs

Dificultat: mitjana

Ingredients per 2 persones

  • 400 g. Favetes congelades
  • 10 Gambetes pelades
  • 4 Espàrrecs verds
  • Bolets variats al gust
  • All i julivert picat
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Bullirem les favetes amb aigua i sal durant uns 15 minuts, comprovarem si estan toves, les escorrerem i les reservarem.

Posarem de 4 a 6 cullerades d’oli en una paella, tallarem els bolets i els espàrrecs i junt amb les gambetes ho saltejarem 3 o 4 minuts. A continuació hi afegirem les favetes i un polsim d’all i julivert, ho deixarem tot junt 3 o 4 minuts més, comprovarem el punt de sal i ho rectificarem si cal.

I també hauries de tastar...
  • Fem un sofregit amb l'oli, la pastanaga i el porro tallats petits. Quan comenci a enrossir-se hi afegim els espàrrecs i les gambes tot tallat....

  • Tallarem el pernil a trossos petits, els saltejarem amb una mica d'oli a la paella. Hi afegirem les favetes prèviament escorregudes deixant-ho tot junt un parell de minuts i les reservarem....

  • Afegirem els bolets, salpebrarem i els sofregirem 5 minuts més. Li espolsarem el julivert picat donant-li un parell de voltes, a continuació hi posarem la nata líquida deixant que bulli tot junt uns...

  • Bullirem les favetes amb aigua i sal fins que siguin cuites, les escorrerem i reservarem....

  • A continuació tireu-hi l'arròs i remeneu-lo durant 2 o 3 minuts per sofregir-lo una mica. Després afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapori tot remenant. Avoqueu-hi un cullerot de brou bullint i...

2 Responses to “Saltejat de favetes amb gambes, bolets i espàrrecs”

  1. Magda ha dit:

    Plats molt fàcils i de bon menjar i fer !!!
    Gràcies, així una s´anima a cuinar el menjar de sempre !!

    • bonplat ha dit:

      Gracies amb tu pel comentari i per animar-te a fer les meves receptes, quan t’animes cuinar es molt fàcil i el resultat deliciós.
      Una abraçada.

Respon a Magda