Salmó al cava

Salmó al cava

Salmó al cava

Dificultat: mitjana

Ingredients per 2 persones

  • 2 Supremes de salmó
  • Bolets
  • 1 Porro
  • 3 Espàrrecs verds
  • 60 g. Mantega
  • 1/2 Got de cava
  • 1 Raig de nata líquida
  • Oli i sal

Preparació

Escalfarem el forn a 250 graus. El una plàtera posarem la mantega, el salmó i el cava i ho enfornarem. Passats 8 o 10 minuts el traurem, retirarem el salmó i amb el suc restant hi posarem un raig de nata líquida i el farem bullir al foc fins que comenci a espessir.

Mentrestant tallarem el porro i les altres verdures a trossos petits, les fregirem fins que s’estovin, i una vegada cuites les ajuntarem amb el salmó i la salsa deixant que faci un xup xup tot junt un parell de minuts.

I també hauries de tastar...
  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures, l'anirem aixafant amb una forquilla per tal que s'esmigroni....

  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures...

  • Farem una barreja amb l'oli, la sal, el pebre blanc i les fines herbes. El salmó el tallarem a daus i el posarem dins la barreja fins que quedi ben impregnat....

  • Passarem tots els ingredients per la batedora, a continuació farem les hamburgueses. Si veiem que queden mol soltes hi afegirem farina....

  • En una plàtera amb oli posarem les patates, les cebes, fines herbes, sal i pebre, i ho deixarem coure al forn uns 15 minuts....

2 Responses to “Salmó al cava”

  1. Xavier ha dit:

    M’encanta aquesta recepta. El resultat deu ser exce?lent!

Respon a bonplat