Peus de porc amb cargols

Peus de porc amb cargols

Peus de porc amb cargols

Dificultat: el·laborat

Ingredients per 10 persones

  • 10 Peus de porc
  • 3 Kg. Cargols
  • 1 Kg. Mongetes cuites
  • 75 g. Xocolata

Preparació

Aquest plat cal fer-lo per separat segons les següents receptes:

Una vegada cuit, ho ajuntarem tot i hi posarem la xocolata deixant que faci xup xup uns 5 o 10 minuts tot junt.

Les seques les escalfarem amb una mica d’aigua tèbia o amb suc de la cassola, i les afegirem quan servim el plat.

I també hauries de tastar...
  • Es separen els peus i es passen totes les verdures pel colador premsan-les bé. Es tornen a posar els peus a la cassola junt amb el suc i s'hi afegeix el pot de mongetes....

  • Posarem oli que cobreixi el fons d'una olla exprés i tot seguit els peus de porc, les verdures i la resta d'ingredients excepte les prunes i els pinyons....

  • Es renten bé els cargols canviant varis cops l'aigua. Es posen a foc lent coberts totalment amb aigua freda, les fulles de llorer, la farigola i la sal. Quan l'aigua és a punt de bullir posem el foc...

  • Un cop marinat l'escorrerem i el posarem en una cassola junt amb l'oli, la sal, el llorer, els alls, aigua i vi negre que el cobreixi i deixarem que es cogui a foc suau durant més o menys 2 hores...

  • En una cassola farem un sofregit de ceba i tomàquet, afegirem el senglar que haurem tallat prèviament, deixant que s'enrosseixi una mica....

2 Responses to “Peus de porc amb cargols”

  1. Ostres quin plat més nostrat, i quina salseta més bona, i quina manera de cuinar!! Bravo, guapa!!

  2. bonplat ha dit:

    Sou imprevisibles, els vostres comentaris sempre em sorprenen.
    Moltes gràcies parella!

Respon a La cuina vermella