- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Llamàntol amb cloïsses i picada

Llamàntol amb cloïsses i picada [1]

Llamàntol amb cloïsses i picada

Dificultat: el·laborat

Ingredients per 4 persones

Per la picada

Preparació

Obrirem les cloïsses al vapor i les reservarem.

Posarem oli en una cassola, farem un tall als llamàntols de dalt a baix per la panxa, deixant que el suc de tallar-los caigui dins la cassola. Els sofregirem pels dos costats fins que canviïn de color i els salarem, a continuació els flamejarem amb el conyac calent, una vegada s’hagi evaporat els traurem de la cassola i reservarem.

Per la picada posarem tots els ingredients junts, els triturarem i l’aclarirem amb el fumet.

Posarem la picada a la cassola i la sofregirem, a continuació ajuntarem els llamàntols i les cloïsses amb el suc que han deixat de la cocció, farem un xup xup tot junt, rectificarem la sal si cal, i ja estarà a punt per menjar.