Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 350 g. Fideus del nº 2
- 800 ml. Brou de verdures (pot ser de pastilla)
- 8 Calçots o 1 Ceba
- 2 Carxofes
- 4 Espàrrecs verds
- 8 Xampinyons
- 4 Cullerades de tomàquet
- All i julivert
- Anís
- Sal i oli
Preparació
Traurem la pell dels calçots deixant només el tros blanc que tallarem a rodanxes d’1 centímetre, també netejarem les carxofes tallant-les a octaus, els xampinyons nets i laminats, i els espàrrecs trossejats.
En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s’estovin una mica. Ho salarem, posarem l’all i julivert trinxat i el tomàquet fregit. A continuació posarem els fideus deixant-los sofregir 2 minuts junt amb les verdures i per últim el brou que tindrem calent. Ho deixarem coure fins que s’hagi begut el suc, i per últim ho regarem amb unes gotes d’anís.