- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Conill amb romesco

Conill amb romesco [1]

Conill amb romesco

Dificultat: elaborada

Ingredients per 4 persones

Preparació

Netejarem i tallarem el conill reservant-ne el fetge, el salpebrarem, l’enrossirem en una cassola amb oli i el reservarem.

A continuació pelarem la ceba, la trinxarem i la sofregirem en el mateix oli, quan sigui rossa hi afegirem els tomacons pelats i capolats. Deixarem que vagi fent xup xup i quan s’hagi concentrat li incorporarem el farcellet d’herbes, el conill, la farina i el vi. Quan el vi s’hagi reduït, afegirem el got d’aigua i ho deixarem coure a foc lent.

Mentrestant pelarem i tallarem les patates a daus, les fregirem i les reservarem.

Tot seguit prepararem la picada amb el fetge, les nyores (prèviament escaldades), el pa fregit, les avellanes i els alls.

Quan el conill comenci a ser tou hi abocarem les patates i la picada a la cassola, així com una mica més d’aigua si li cal, i ho farem bullir uns deu minuts més.