Cireres negretes a la cassola

Cireres negretes a la cassola

Cireres negretes a la cassola

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1 Kg. Cireres negretes
  • 400 g. Sucre

Preparació

Traurem les cues de les cireres, i una vegada ben netes les posarem en una cassola amb el sucre a foc lent remenant de tant en tant. Veureu que van deixant un suc vermell, quan siguin toves ja estaran cuites.

Es poden menjar com un postre o també es poden utilitzar per fer pastissos.

I també hauries de tastar...
  • Quan la pasta de full sigui rossa la traurem i li posarem una altra capa de crema. Per últim la guarnirem amb les cireres a la cassola....

  • Els farem a trossos petits posant-los en una cassola amb el sucre per sobre i els deixarem reposar 12 hores. Veurem que el sucre s'ha desfet i ha fet bastant de suc....

  • Pelarem les pastanagues i rentarem tota la resta de verdures. Tallarem el carbassó, les pastanagues, el porro, el pebrot i la ceba a bastonets, i laminarem els xampinyons....

  • Trossejarem el conill, tallarem la cansalada a trossos petits com també els tomacons, i la ceba a juliana. Ho posarem tot amb cru en una cassola al foc junt amb la cabeça d'alls, el llorer, la farigola,...

  • Posarem oli en una cassola, farem un tall als llamàntols de dalt a baix per la panxa, deixant que el suc de tallar-los caigui dins la cassola. Els sofregirem pels dos costats fins que canviïn de color...

3 Responses to “Cireres negretes a la cassola”

  1. A cullerades ens les menjarem a casa, quina cosa més bona!!!

  2. bonplat ha dit:

    Ey!, vigileu amb els pinyolets que es podeu anuegar….ja,ja,ja.
    Salutacions.

Respon a La cuina vermella