Cigrons amb espinacs i sèpia o calamars

Cigrons amb espinacs i sèpia o calamars

Cigrons amb espinacs i sèpia o calamars

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 2 Pots de cigrons cuits
  • 1 Paquet d’espinacs frescos
  • Oli i sal

Preparació

Es posen els cigrons amb l’oli a la paella, es deixen un parell de minuts i s’hi afegeixen els espinacs, es sala i es tapa. Al cap d’uns 5 minuts es remena un parell de vegades i quan els espinacs s’han fos s’ajunta amb els calamars amb suc o la sèpia.

Si convé s’hi afegeix una mica d’aigua i es deixa fent un xup xup tot junt.

I també hauries de tastar...
  • Bullirem els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i els escorrerem prement-los bé fins que no surti gens de suc...

  • Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l'oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc....

  • Tallarem el bacó a trossos petits i el sofregirem amb oli, afegirem les panses i pinyons, li donarem un parell de voltes i a continuació posarem els espinacs....

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • Es talla la ceba a la mida que ens agradi, i la fiquem junt a la resta d'ingredients en cru, tot junt a la caçola....

2 Responses to “Cigrons amb espinacs i sèpia o calamars”

  1. Mercè ha dit:

    L’he fet, però en comptes de sèpia he fet sofregit de ceba. Molt bo com tot el que fas! Perquè soc vegetariana

Respon a Mercè