Calamars amb el seu suc

Calamars amb el seu suc

Calamars amb el seu suc

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 4 o 5 Peces de calamar per persona (segons la mida)
  • 1 Ceba grossa
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Raig de vi blanc o xerez
  • Oli, sal i pebre blanc

Preparació

Es talla la ceba a la mida que ens agradi, i la fiquem junt a la resta d’ingredients en cru, tot junt a la caçola. Es cou a foc lent fins que veiem que els calamars estan tous i llestos!

En funció de la mida dels calamars, els podem posar sencers o bé tallats a rodanxes.

I també hauries de tastar...
  • Netejarem i tallarem els calamars a rodanxes, els posarem amb oli en una cassola junt amb la fulla de llorer i la ceba tallada en juliana, ho salpebrarem i ho regarem amb 1/2 got de vi blanc deixant que...

  • Farcirem els calamars tenint cura de no omplir-los massa perquè no explotin i els tancarem amb un escuradents....

  • Es posen els cigrons amb l'oli a la paella, es deixen un parell de minuts i s'hi afegeixen els espinacs, es sala i es tapa....

  • Talles la ceba i els alls a trossos ben petits. Ho poses amb una mica d'oli a la paella a foc lent. Quan estigui tovet hi afegeixes els calamarcets, ho salpebres i ho salteges uns 5 minuts....

  • Es separen els peus i es passen totes les verdures pel colador premsan-les bé. Es tornen a posar els peus a la cassola junt amb el suc i s'hi afegeix el pot de mongetes....

One Response to “Calamars amb el seu suc”

  1. […] 5 minuts es remena un parell de vegades i quan els espinacs s’han fos s’ajunta amb els calamars amb suc o la […]

Respon a Cigrons amb espinacs i sèpia o calamars | Bon Plat per fer a casa