- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Brandada de bacallà

Brandada de bacallà
Brandada de bacallà [1]

Brandada de bacallà

Dificultat: mitjana

Ingredients

Preparació

Traurem al pell i les espines del bacallà i l’esqueixarem, farem un sofregit amb la ceba ratllada tenint cura que no es cremi, hi afegirem el bacallà i quan s’hagi begut tota l’aigua que deixa anar hi tirarem la llet, deixant que bulli  5 minuts tot remenant.

Apagarem el foc i posarem 1/2 paquet de flocs de puré de patata, i per últim un tall de mantega remenant-ho tot junt.

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà [2]

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà

Pots posar la brandada en cassoletes individuals, cobrir-les amb una cullerada d’all i oli i gratinar-ho al forn, com també pots farcir uns pebrots del piquillo amb la seva salsa [3].