Bacallà a bras

Bacallà a bras

Bacallà a bras

Dificultat: mitjana

Ingredients per 2 persones

  • 1 Llom de bacallà esqueixat i dessalat
  • 1 Patata petita
  • 1/2 Ceba
  • 2 Grans d’all
  • 4 Ous
  • 6 Olives negres
  • Julivert cisellat
  • Pebre negre, sal i oli

Preparació

Tallarem la patata tipus palla, la fregirem que quedi ben cruixent i la reservarem.

Sofregirem la ceba i els alls i hi afegirem el bacallà ben espremut deixant que redueixi l’aigua; a continuació posarem les patates tot remenant.

Batrem els ous amb una mica de sal i farem un remenat amb tots els ingredients.

Quan el servim al plat ho decorarem amb les olives negres i ho espolsarem amb el julivert i un polsim de pebre negre.

I també hauries de tastar...
  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

  • Tallarem la cansalada a daus i la daurarem en una cassola amb oli, un cop rossa la retirarem i reservarem. Amb el mateix oli sofregirem el bacallà esmicolat i també el reservarem....

  • Posarem aigua a escalfar, una vegada arrenqui el bull introduirem el bacallà, i quan torni a bullir el traurem. Els bolets, una vegada escorreguts, els saltejarem amb oli, all i julivert....

  • Sofregirem la ceba i el gra d'all trinxat, quan es comenci a estovar hi posarem el bacallà tallat a trossos deixant que sofregeixi tot junt 2 o 3 minuts...

  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

4 Responses to “Bacallà a bras”

  1. Jordi ha dit:

    Si fem servir alls tendres el plat millora.
    A casa ens agrada amb una mica més de patata.

  2. anirac ha dit:

    ostres quina pila de receptes de bacallà que tens…aquesta l’he provat a lisboa i m’encanta….

Deixa un comentari