Arròs a la Milanesa

Arròs a la Milanesa

Arròs a la Milanesa

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 200 g d’arròs
  • 1/2 ceba
  • 1/2 got de vi blanc
  • Brou
  • 6 bris de safrà
  • Mantega
  • Formatge parmesà

Preparació:

  • Tallar la ceba i sofregir-la amb oli i una mica de mantega fins que quedi dauradeta.
  • Afegir l’arros i sofregir-lo durant 2 minuts.
  • Ficar-hi el vi i deixar-lo evaporar.
  • Afegir el brou (dos cullerots per cada un d’arròs) i el safrà picat al morter.
  • Quan l’arròs estigui a punt, afegir 25 g de mantega i el formatge parmesà pel damunt.
I també hauries de tastar...
  • Es bull l'arròs amb abundant aigua i sal que quedi al dente (uns 15 minuts). S'escorra, es renta i es reserva. Es tallen totes les verduretes ben petites, es salpebren i es posen amb oli en una paella...

  • Poses la ceba tallada petita amb una paella amb oli. Quan s'estovi hi afegeixes les gambetes i les salteges....

  • A continuació tireu-hi l'arròs i remeneu-lo durant 2 o 3 minuts per sofregir-lo una mica. Després afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapori tot remenant. Avoqueu-hi un cullerot de brou bullint i...

  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

  • Tallarem el porro petit, el sofregirem i hi afegirem l'arròs i la tòfona laminada, li donarem un parell de voltes i li posarem el got de vi blanc. ...

2 Responses to “Arròs a la Milanesa”

  1. bojosperlacuina ha dit:

    Efectivament, així és l’autèntic arròs a la milanesa.

Deixa un comentari