- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Ànec a la bordelesa

Ànec a la bordelesa [1]

Ànec a la bordelesa

Dificultat: alta

Ingredients per 8 persones

Preparació

Tallarem l’ànec a octaus i el salpebrarem. Pelarem i tallarem les pastanagues.

Posarem a macerar l’ànec amb el vi, les pastanagues i les cebes durant 2 hores.

Traurem l’ànec de la marinada i l’eixugarem.

Tallarem la cansalada que prèviament haurem salat a trossos petits, l’enrossirem amb oli en una cassola i la reservarem. Amb el mateix oli enrossirem l’ànec.

Mentrestant rentarem i escorrerem els rovellons, i junt amb els alls pelats i tallats ho courem amb una mica d’oli fins que redueixi el suc que van deixant. Tot seguit incorporarem la marinada, els bolets, la cansalada i el ramet guarnit a la cassola amb l’ànec.

Per últim ho deixarem coure a foc suau unes 2 hores comprovant de tant en tant si és tou, traurem el ramet guarnit i rectificarem la sal si cal.