Amanida alemanya

Amanida alemanya

Amanida alemanya

Dificultat: mitjana

Ingredients per 6 persones

  • 4 Patates amb pell
  • 2 Cebes tendres
  • 6 Cogombrets amb vinagre
  • 2 Frankfurt grossos
  • 1 Tall d’1 cm. de gruix de pernil dolç
  • Maionesa
  • Mostassa del granillo (antiga)

Preparació

Rentarem bé les patates i les bullirem amb aigua i sal durant 35-40 minuts (comprovarem si són cuites puixant-les), les escorrerem i reservarem.

Tallarem les cebes en juliana, els cogombrets i els Frankfurt a rodanxes, i el pernil a cuadrets.

Una vegada les patates siguin fredes les pelarem i tallarem a trossos bastant grossos, ho barrejarem amb la resta d’ingredients i prepararem una salsa amb maionesa i dues cullerades de mostassa, ho tastarem per si cal rectificar-ho. Ho ajuntarem amb l’amanida barrejant-ho tot ben barrejat i ho deixarem refredar a la nevera fins al moment de servir.

I també hauries de tastar...
  • Prepararem l'amanida posant primer les patates, sobre la ceba, i després la resta d'ingredients. Deixarem que es refredi a la nevera i ho servirem amb maionesa, o si es vol amb una salsa vinagreta....

  • Bullirem les mongetes verdes, si són rodones millor (també poden ser de pot); les escorrerem i reservarem. Picarem la ceba, el tomàquet, el pebrot i les olives a trossos petits i ho barrejarem amb les...

  • Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s'ajuntent amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una...

  • Tallarem el pernil a trossos petits, els saltejarem amb una mica d'oli a la paella. Hi afegirem les favetes prèviament escorregudes deixant-ho tot junt un parell de minuts i les reservarem....

  • Escorres les seques, les passes per aigua, i talles totes les verdures petites. Ho ajuntes tot i hi poses la tonyina, les olives i una mica d'olivada diluïda amb oli....

2 Responses to “Amanida alemanya”

  1. Nosaltres portem la birra!! Et sembla?

Deixa un comentari