- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Allipebre de conill

Allipebre de conill [1]

Allipebre de conill

Dificultat: el·laborada

Ingredients per 4 persones

Preparació

Tallarem el conill a trossos petits, el netejarem, salpebrarem i a continuació el posarem a rostir en una cassola amb una mica d’oli. Mentrestant posarem el litre d’aigua al foc i quan bulli escaldarem les nyores, els hi traurem la polpa i reservarem l’aigua.

A continuació prepararem una picada al morter amb els alls, les avellanes i ametlles, la polpa de les nyores i el pa fregit.

Pelarem les patates i les tallarem a daus, quan faci 20 minuts que el conill s’estigui rostint, hi afegirem les patates i la picada deixatada amb el suc que teníem reservat d’escaldar les nyores. Ho deixarem coure tot junt fins que les patates i el conill siguin tous. Els últims 5 minuts hi afegirem les mongetes i rectificarem la sal si cal.