Tallarines al pesto

Tallarines al pesto

Tallarines al pesto

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 1 Paquet de pasta fresca de tallarines
  • Salsa al pesto
  • Parmesà
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem la pasta durant 4 minuts amb aigua, sal i oli, l’escorrerem i refrescarem.

Prepararem la salsa al pesto (veure recepta) o la podem comprar ja preparada, i la barrejarem amb la pasta. La posarem un altre vegada al foc i li donarem un parell de voltes perquè s’escalfi. Un cop calenta ja la podem servir posant-li formatge parmesà per sobre.

I també hauries de tastar...
  • Es posa tot en un recipient, es tritura amb una batedora, i si cal s'hi afegeix més oli. Es guarda a la nevera força temps....

  • En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d'oli d'oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi...

  • Tallarem totes les verdures ben petites, les salarem i les fregirem a foc suau amb bastant d'oli....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Enfarinarem els calçots passant-los després per la pastina, seguidament els fregirem fins que comencin a daurar-se...

Deixa un comentari