Samfaina

Samfaina

Samfaina

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 2 Pebrots vermells
  • 1 Ceba
  • 1 Albergínia
  • 200 g. de tomàquet fregit
  • Oli i sal

Preparació

Es tallen els pebrots, les cebes i l’albergínia a trocets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l’oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc. A mig coure hi afegim l’albergínia i es sala tot. Quan l’albergínia estigui cuita s’hi posa el tomàquet fregit i ja es pot menjar.

Si us agrada, també es pot posar carbassó amb el pebrot i la ceba.

I també hauries de tastar...
  • Es tallen dues albergínies pel mig de dalt a baix, es buiden i es posen 3 minuts al microones. Mentre estant amb l'altre albergínia, el pebrot i la ceba se'n fa una samfaina amb la qual omplirem les...

  • Tallarem totes les verdures ben petites, les salarem i les fregirem a foc suau amb bastant d'oli....

  • ...

  • Amb una cullera traurem la carn de les albergínies i la barrejarem amb els tomàquets i els formatges, ho salpebrarem i reomplirem les albergínies amb aquesta barreja. Les gratinarem al forn fins que...

  • Per fer la salsa, poseu 4 o 5 grans d'all pelats junt amb 4 pebrots del piquillo i poseu-los amb oli en una paella durant uns minuts....

Una resposta a “Samfaina”

  1. [...] Enfarineu el bacallà i el fregiu amb molt d’oli per tal que no quedi ressec i ho ajunteu amb la samfaina. [...]

Deixa un comentari