Saltejat de bledes i mongetes seques

Saltejat de bledes i mongetes seques

Saltejat de bledes i mongetes seques

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 1/2 Kg. Bledes
  • 200 g. Mongetes seques
  • 1 All
  • Oli i sal

Preparació

Netejarem i tallarem les bledes, o també poden ser de les que venen netes amb bosses.

Posarem aigua i sal en una olla, i quan bulli introduirem les bledes deixant-les coure de 20 a 25 minuts, les escorrerem bé i les reservarem.

En una paella amb 4 o 5 cullerades d’oli saltejarem les bledes, amb els mongetes i l’all trinxat durant uns 4 o 5 minuts com a molt, donant-li un parell de voltes, ho tastarem per si cal rectificar la sal i ja ens ho podem menjar.

I també hauries de tastar...
  • Bullirem les mongetes amb aigua i sal durant 25 minuts, un cop cuites les escorrerem i reservarem....

  • Bullirem les mongetes verdes, si són rodones millor (també poden ser de pot); les escorrerem i reservarem. Picarem la ceba, el tomàquet, el pebrot i les olives a trossos petits i ho barrejarem amb les...

  • Enfarinarem el bacallà i el fregirem amb oli abundant fins que estigui ros, i el posarem en una cassola....

  • Escorres les seques, les passes per aigua, i talles totes les verdures petites. Ho ajuntes tot i hi poses la tonyina, les olives i una mica d'olivada diluïda amb oli....

  • Bullim les mongetes amb força aigua i sal, i les escorrem. Posem oli i mantega en una paella i saltegem el pernil que haurem tallat a trossos petits....

2 Responses to “Saltejat de bledes i mongetes seques”

  1. nuria ha dit:

    Fas uns plats que m’agraden molt
    Bon Sant Jordi

  2. bonplat ha dit:

    Hola Nuria, un mica tard et dono les gracies pel peu comentari; i estic contenta de poder-te ajudar amb els meus plats….
    una abraçada i fins aviat-

Deixa un comentari