Salsa verda

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 6 Grans d’all
  • 1 Cullerada rasa de farina
  • 1/4 l. Vi blanc
  • 1/4 l. Caldo de peix
  • Julivert, sal i oli

Preparació

Pelem i tallem els alls a trossos petits, els posem amb oli que cobreixi el cul de la paella, els deixem enrossir una mica, afegim la farina remenant una miqueta, i a continuació hi tirem el vi i el caldo de peix.

A part tallem el julivert petit i l’afegim a la paella deixant que bulli tot junt. Si veiem que s’espesseix massa hi afegim més caldo de peix.

Aquesta salsa és per fer cualsevol peix amb suc, en aquest cas posem el peix abans que el julibert i ho deixem que bulli tot junt.

I també hauries de tastar...
  • Treus totes les espines del peix i junt amb les verdures ho xafes tot. Ho poses en una paella amb un tall de mantega i nata líquida, i fas que vagi bullint tot remenant, tot afegint-hi nata fins que quedi...

  • Ho posem tot junt a la paella i deixem que vagi bullint fins que agafi textura, o sigui, quan espesseixi. Aquesta salsa és tant per acompanyar carn com peix....

  • Bullirem el bacallà durant 3 minuts, l'escorrerem i li traurem la pell i les espines. El trinxarem bé i li afegirem l'ou, la molla de pa remullada amb llet, la farina, sal, pebre, un polsim de canyella...

  • Es renten bé els cargols canviant varis cops l'aigua. Es posen a foc lent coberts totalment amb aigua freda, les fulles de llorer, la farigola i la sal. Quan l'aigua és a punt de bullir posem el foc...

  • Tallem totes les verdures petites i junt amb l'oli ho posem en una cassola, ho deixem estovar i a continuació hi afegim la vedella, la salem i ho reguem amb el Whisky....

Deixa un comentari