Rissoto de tòfona

Rissoto de tòfona

Rissoto de tòfona

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 170 g. Arròs
  • 1 Porro
  • 8 Lamines de tòfona negra
  • 25 g. Mantega
  • Formatge parmesà en pols
  • Un got de vi blanc
  • 400 ml. Brou calent
  • Oli

Preparació

Tallarem el porro petit, el sofregirem i hi afegirem l’arròs i la tòfona laminada, li donarem un parell de voltes i li posarem el got de vi blanc. Quan redueixi hi anirem posant cullerots de brou calent tot remenant, quan faltin un parell de cullerots hi afegirem la mantega i un bon polsim de formatge parmesà, continuarem amb la cocció tot remenant fins que s’acabi el brou.

Apaguem el foc i li espolsem parmesà al gust pel damunt.

A més de la tòfona també s’hi poden posar altres tipus de bolets.

I també hauries de tastar...
  • En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d'oli d'oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi...

  • En una plàtera pel forn posarem oli, les cuixetes i totes les verdures excepte la tòfona, ho taparem amb paper d'alumini i deixarem que es cogui durant 1 hora i mitja....

  • A continuació tireu-hi l'arròs i remeneu-lo durant 2 o 3 minuts per sofregir-lo una mica. Després afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapori tot remenant. Avoqueu-hi un cullerot de brou bullint i...

  • Tallar la ceba i sofregir-la amb oli i una mica de mantega fins que quedi dauradeta. Afegir l'arros i sofregir-lo durant 2 minuts. Ficar-hi el vi i deixar-lo evaporar....

  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

Deixa un comentari