Remenat d’ou, calçots i carxofes

Remenat d'ous, calçots i carxofes

Remenat d'ous, calçots i carxofes

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 8 Ous
  • 10 Calçots
  • 4 Carxofes
  • Aigua
  • Sal i oli

Preparació

Traurem la pell dels calçots deixant només el tros blanc i netejarem les carxofes deixant el tros tendre i tallant-les a octaus. Ho posarem tot junt en una paella amb oli i una mica d’aigua, ho salarem i deixarem que es faci a foc suau tot remenant de tant en tant. Quan s’hagi begut tot el suc i només quedi l’oli comprovarem si està tou, si no és així ho deixarem una mica més.

Batrem els ous i els posarem com si féssim una truita sense deixar de remenar amb una forquilla o espàtula de fusta, quan qualli ja es pot apagar el foc.

Ho podem acompanyar amb unes torradetes 😉

I també hauries de tastar...
  • En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s'estovin una mica....

  • Enfarinarem els calçots passant-los després per la pastina, seguidament els fregirem fins que comencin a daurar-se...

  • En una paella amb oli posarem els espàrrecs i un rajolí d'aigua, ho salarem i deixarem que es cogui a poc a poc. ...

  • Netejarem i tallarem els calamars a rodanxes, els posarem amb oli en una cassola junt amb la fulla de llorer i la ceba tallada en juliana, ho salpebrarem i ho regarem amb 1/2 got de vi blanc deixant que...

  • Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou....

3 Responses to “Remenat d’ou, calçots i carxofes”

  1. Ideal per un sopar de dissabte, oi?! Salut.

  2. Xavier ha dit:

    IM-PRES-SI-O-NANT!
    L’altre dia volguí comprar calçots ací a Mallorca, però anaven amb garbes de 25!!! I no vaig gosar comprar-me’n tants!

    Un plat exce?lent!

  3. bonplat ha dit:

    Que bé, que bé, els vostres comentaris em satisfant i m’animen,salutacions i fins aviat

Deixa un comentari