Rap a l’ametlla

Rap a l'ametlla

Rap a l'ametlla

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Supremes de rap
  • Ametlla laminada
  • 20 g. Mantega
  • 1 Llimona
  • Farina, sal i oli

Preparació

Salarem i enfarinarem el rap, el posarem en una paella amb oli i mantega a foc suau uns 4 o 5 minuts, li darem la volta, afegirem les ametlles laminades i ho deixarem 4 minuts més, a continuació li escorrerem mitja llimona, deixarem que redueixi uns moments i ja ho podem servir.

I també hauries de tastar...
  • Afegirem l'ametlla molta i la pell de la taronja ratllada a la xocolata, ho barrejarem bé, hi afegirem la nata muntada i ho tornarem a remenar, i per últim hi afegirem la ruca barrejant-la amb molta...

  • Per fer el massapà es barreja l'ametlla amb el sucre, i es va pastant mentre si va afegint ou batut per donar-li humitat a la pasta, per tal que sigui més fàcil de manipular. Un cop veiem que ja es...

  • En un bol batrem els ous amb el sucre i la mel fins que la barreja blanquegi. Ajuntarem la farina, el polsim de sal, el llevat, la mantega fosa, pell de llimona ratllada i ho barrejarem ben barrejat....

  • Es sala el llenguado i es passa bé per la farina. El posem a la paella amb oli i mantega i es cou a foc lent durant 5 minuts....

  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

Deixa un comentari