Pops amb ceba i tomàquet

Pops amb ceba i tomàquet

Pops amb ceba i tomàquet

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 12-16 Pops mitjans
  • 1 Ceba
  • 400 g. Tomàquet triturat
  • 1 Got vi blanc
  • Oli i sal

Preparació

Netejarem els pops i els congelarem uns quants dies. Per cuinar-los els descongelarem, els posarem en una paella amb oli, vi blanc i un polsim de sal, i els deixarem coure a foc mitjà durant 30 minuts.

Mentrestant tallarem la ceba petita i la sofregirem a foc suau, quan comenci a estovar-se la salem una mica i afegim el tomàquet deixant-lo coure uns 5 minuts. A continuació li ajuntarem els pops amb el suc de la seva cocció 10 minuts més, comprovem si són tous punxant-los i rectifiquem el punt de sal si cal.

I també hauries de tastar...
  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

  • Sofregirem la ceba i el gra d'all trinxat, quan es comenci a estovar hi posarem el bacallà tallat a trossos deixant que sofregeixi tot junt 2 o 3 minuts...

  • Començarem per netejar la part dura de les carxofes, les tallarem a quarts i les posarem amb aigua i un polsim de farina perquè no ennegreixin. ...

  • Marcarem el rap, el salpebrarem i el courem en una cassola amb oli 2 minuts per cada costat, a continuació afegirem la picada i les gambes, deixant que es cogui a mig foc durant 12-14 minuts. ...

  • Posarem la sèpia, la ceba i els alls en una olla a pressió (si no en tenim en una cassola normal), amb oli que cobreixi el cul de l'olla, el vi, el llorer, el conyac, l'aigua, el tomàquet i ho salpebrarem....

Deixa un comentari