- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Pollastre amb gambes

Pollastre amb gambes [1]

Pollastre amb gambes

Dificultat: el·laborat

Ingredients per 4 persones

Preparació

Sales les gambes i les poses amb oli en una cassola un minut per cada costat, les treus i les reserves.

Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d’alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues amb conyac.

A part, fas una picada amb les avellanes i ametlles i hi afegeixes la ceba, el tomàquet i els alls sense pell del rostit, hi poses mig litre d’aigua i ho tornes a posar a la cassola junt amb el pollastre i les gambes, ho tastes i rectifiques la sal si cal. Ho deixes coure uns 10 minuts més i apagues el foc.

Si veus que queda massa espès posa-hi més aigua.