Dificultat: el·laborat
Ingredients per 4 persones
- 8 Cuixetes de pollastre
- 12 Gambes
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Fulla de llorer
- 6 Avellanes
- 4 Ametlles
- Conyac
- Oli, sal i pebre
Preparació
Sales les gambes i les poses amb oli en una cassola un minut per cada costat, les treus i les reserves.
Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d’alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues amb conyac.
A part, fas una picada amb les avellanes i ametlles i hi afegeixes la ceba, el tomàquet i els alls sense pell del rostit, hi poses mig litre d’aigua i ho tornes a posar a la cassola junt amb el pollastre i les gambes, ho tastes i rectifiques la sal si cal. Ho deixes coure uns 10 minuts més i apagues el foc.
Si veus que queda massa espès posa-hi més aigua.