Pebrots del piquillo farcits d’espinacs

Pebrots del piquillo farcits d'espinacs

Pebrots del piquillo farcits d'espinacs

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • Pebrots del piquillo
  • Espinacs
  • Formatge rocafort
  • Nata líquida
  • Panses i pinyons
  • Tomàquet fregit
  • Alls i oli

Preparació

Per fer el farcit dels piquillos veure la recepta dels canelons d’espinacs.

Per fer la salsa, poseu 4 o 5 grans d’all pelats junt amb 4 pebrots del piquillo i poseu-los amb oli en una paella durant uns minuts. Hi afegiu el tomàquet fregit i ho passeu tot per la batedora o turmix. Hi poseu un rajet de nata líquida, ho tireu per sobre dels pebrots i ja es pot posar al forn a gratinar.

I també hauries de tastar...
  • Traurem al pell i les espines del bacallà i l'esqueixarem, farem un sofregit amb la ceba ratllada tenint cura que no es cremi...

  • Pots farcir els pebrots amb una ensaladilla i hi poses per sobre una mica de salsa rosa....

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Tallarem el bacó a trossos petits i el sofregirem amb oli, afegirem les panses i pinyons, li donarem un parell de voltes i a continuació posarem els espinacs....

One Response to “Pebrots del piquillo farcits d’espinacs”

  1. […] Pots posar la brandada en cassoletes individuals, cobrir-les amb una cullerada d’all i oli i gratinar-ho al forn, com també pots farcir uns pebrots del piquillo amb la seva salsa. […]

Deixa un comentari