Pastís de xocolata (cuit al micro)

Pastís de xocolata

Pastís de xocolata

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 125 g. Xocolata per fondre
  • 1 Cullerada sopera d’aigua
  • 125 g. Mantega
  • 125 g. Sucre
  • 80 g. Nous trencades
  • 3 Ous
  • 3 Cullerades de llet
  • 80 g. Farina
  • 1/2 Sobre de llevat

Preparació

Desfarem la xocolata amb una cullerada d’aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l’ajuntarem amb la xocolata.

En un bol barrejarem tots els altres ingredients, ben treballats perquè no quedin engrunes i li afegirem la xocolata procurant quan estigui freda.

Untarem amb mantega un motlle per microones, posarem la barreja i la deixarem coure 6 minuts a potència màxima (850 watts), i ho deixem dins 5 minuts més de repòs. Passat aquest temps ja podem obrir el microones que ja estarà al punt.

Un cop fred ja el podem desemmotllar que ja és a punt per menjar.

I també hauries de tastar...
  • Tot seguit untarem un motlle amb una mica d'oli perquè no s'enganxi, l'omplirem amb la massa i li posarem per sobre els trossos de plàtans reservats i els fideus de xocolata....

  • Remenarem els rovells d'ou junt amb la llet condensada, ho abocarem a la xocolata i també hi afegirem el conyac i les cullerades d'aigua, sempre remenant ben remenat....

  • Afegirem l'ametlla molta i la pell de la taronja ratllada a la xocolata, ho barrejarem bé, hi afegirem la nata muntada i ho tornarem a remenar, i per últim hi afegirem la ruca barrejant-la amb molta...

  • Untarem un motlle rectangular amb oli o mantega, hi abocarem el preparat i el courem al forn durant 40 o 45 minuts. L'anirem punxant, i quan l'escuradents ja surti sec ja estarà cuit....

  • Picarem les galetes fins que quedin desfetes i anirem barrejant tots els ingredients un per un ben barrejat, per últim hi afegirem les clares muntades....

Deixa un comentari