Pastís de formatge

Pastís de formatge

Pastís de formatge

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 2 Iogurts naturals
  • 3 Ous
  • 3 Cullerades soperes de sucre
  • 3 Cullerades soperes de maicena
  • 200 g. Formatge gras (tipus philadelphia)

Preparació

Preescalfarem el forn a 180º. Barrejarem bé tots els ingredients i els posarem en un motlle. Ho courem al forn durant 25 a 30 minuts, o fins que punxant-lo amb el palet surti sec.

També es poden fer barreges amb diferents tipus de formatges.

I també hauries de tastar...
  • Per començar pelarem la carbassa, li traurem les llavors i filaments i la tallarem a trossos....

  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els reservarem. Tallarem el formatge a làmines fines....

  • Picarem les galetes fins que quedin desfetes i anirem barrejant tots els ingredients un per un ben barrejat, per últim hi afegirem les clares muntades....

  • Desfarem la xocolata amb una cullerada d'aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l'ajuntarem amb la xocolata....

  • Amb una cullera traurem la carn de les albergínies i la barrejarem amb els tomàquets i els formatges, ho salpebrarem i reomplirem les albergínies amb aquesta barreja. Les gratinarem al forn fins que...

Deixa un comentari